Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title:
Author(s):
Andrikopoulos, Nikolaos K.
Type:
Undergraduate textbook
Title:
Author(s):
Andrikopoulos, Nikolaos K.
Type:
Chapter
Title:
Chapter 37th: Examination Methods of the Chemical & Physical Properties of Foods
Other title: Κεφάλαιο 37ο: Μέθοδοι Εξέτασης των Χημικών & Φυσικών Ιδιοτήτων των Τροφίμων
Other title: Κεφάλαιο 37ο: Μέθοδοι Εξέτασης των Χημικών & Φυσικών Ιδιοτήτων των Τροφίμων
Author(s):
Andrikopoulos, Nikolaos K.
Type:
Chapter
Title:
Author(s):
Andrikopoulos, Nikolaos K.
Type:
Chapter
Title:
Author(s):
Andrikopoulos, Nikolaos K.
Type:
Chapter
Title:
Chapter 40th: Organoleptic Properties of Foods & Examination Methods
Other title: Κεφάλαιο 40ό: Οργανοληπτικές Ιδιότητες των Τροφίμων & Μέθοδοι Εξέτασης
Other title: Κεφάλαιο 40ό: Οργανοληπτικές Ιδιότητες των Τροφίμων & Μέθοδοι Εξέτασης
Author(s):
Andrikopoulos, Nikolaos K.
Type:
Chapter
Title:
Chapter 39th: Examination Methods of the Physicochemical Properties of Foods
Other title: Κεφάλαιο 39ο: Μέθοδοι Εξέτασης των Φυσικοχημικών Ιδιοτήτων των Τροφίμων
Other title: Κεφάλαιο 39ο: Μέθοδοι Εξέτασης των Φυσικοχημικών Ιδιοτήτων των Τροφίμων
Author(s):
Andrikopoulos, Nikolaos K.
Type:
Chapter
Title:
Chapter 31st: Special Preparations & Substitutes of Foods
Other title: Κεφάλαιο 31ο: Ιδιοσκευάσματα & Υποκατάστατα Τροφίμων
Other title: Κεφάλαιο 31ο: Ιδιοσκευάσματα & Υποκατάστατα Τροφίμων
Author(s):
Andrikopoulos, Nikolaos K.
Type:
Chapter
Title:
Chapter 34th: HAZARDS–HACCP – Food Standardization Fields
Other title: Κεφάλαιο 34ο: HAZARDS – HACCP – Πεδία Τυποποίησης Τροφίμων
Other title: Κεφάλαιο 34ο: HAZARDS – HACCP – Πεδία Τυποποίησης Τροφίμων
Author(s):
Andrikopoulos, Nikolaos K.; ; Boskou, Georgios D.
Type:
Chapter
Title:
Author(s):
Andrikopoulos, Nikolaos K.
Type:
Chapter