Adobe PDF (4.36 MB)
Title Details:
Lipids
Authors: Spiliopoulos, Ioakeim
Reviewer: Sarigiannis, Ioannis
Subject: NATURAL SCIENCES AND AGRICULTURAL SCIENCES > > >
Description:
Abstract:
Lipids
Table of Contents:
21.1 Λιπαρά οξέα
21.2 Τριγλυκερίδια
21.2.1 Υδρογόνωση ελαίων
21.2.2 Υδρόλυση τριγλυκεριδίων
21.2.3 Οξείδωση τριγλυκεριδίων
21.3 Φωσφολιπίδια
21.3.1 Γλυκεροφωσφολιπίδια
21.3.2 Σφιγγοφωσφολιπίδια
21.4 Σφιγγογλυκολιπίδια
21.5 Στεροειδή
21.6 Ταξινόμηση λιπιδίων
Linguistic Editors: Kalliaras, Dimitris
Technical Editors: Papavasileiou, Spyridon
Type: Chapter
Creation Date: 2015
Item Details:
License: Attribution – NonCommercial – NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)
Handle http://hdl.handle.net/11419/933
Bibliographic Reference: Spiliopoulos, I. (2015). Lipids [Chapter]. In Spiliopoulos, I., Vakros, J., & Xaplanteri, M. 2015. Chemistry [Undergraduate textbook]. Kallipos, Open Academic Editions. https://hdl.handle.net/11419/933
Language: Greek
Is Part of: Chemistry
Publication Origin: Kallipos, Open Academic Editions