Adobe PDF (1.72 MB)
Πληροφορίες Τίτλου
Κεφάλαιο 34ο: HAZARDS – HACCP – Πεδία Τυποποίησης Τροφίμων
Συγγραφείς: Ανδρικόπουλος, Νικόλαος Κ.
Μπόσκου, Γεώργιος Δ.
Κριτικός Αναγνώστης: Μπόσκου, Γεώργιος Δ.
Περιγραφή
Γλωσσική Επιμέλεια: Καλλιάρας, Δημήτριος
Γραφιστική Επιμέλεια: Σοφιανός, Σταύρος
Τύπος: Κεφάλαιο
Ημερομηνία Δημιουργίας: 03-11-2022
Πληροφορίες Τεκμηρίου
Άδεια Χρήσης: Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-SA 4.0)
Handle http://hdl.handle.net/11419/8728
Βιβλιογραφική Αναφορά: Ανδρικόπουλος, Ν., & Μπόσκου, Γ. (2022). Κεφάλαιο 34ο: HAZARDS – HACCP – Πεδία Τυποποίησης Τροφίμων [Κεφάλαιο]. Στο Ανδρικόπουλος, Ν. 2022. Τροφογνωσία Ενότητα ΙΙΙ [Προπτυχιακό εγχειρίδιο]. Κάλλιπος, Ανοικτές Ακαδημαϊκές Εκδόσεις. https://hdl.handle.net/11419/8728
Γλώσσα: Ελληνικά
Αποτελεί μέρος του: Τροφογνωσία Ενότητα ΙΙΙ
Προέλευση έκδοσης: Κάλλιπος, Ανοικτές Ακαδημαϊκές Εκδόσεις