Πληροφορίες Τίτλου | |
Κεφάλαιο 34ο: HAZARDS – HACCP – Πεδία Τυποποίησης Τροφίμων |
|
Συγγραφείς: |
Ανδρικόπουλος, Νικόλαος Κ. Μπόσκου, Γεώργιος Δ. |
Κριτικός Αναγνώστης: |
Μπόσκου, Γεώργιος Δ. |
Περιγραφή | |
Γλωσσική Επιμέλεια: |
Καλλιάρας, Δημήτριος |
Γραφιστική Επιμέλεια: |
Σοφιανός, Σταύρος |
Τύπος: |
Κεφάλαιο |
Ημερομηνία Δημιουργίας: | 03-11-2022 |
Πληροφορίες Τεκμηρίου | |
Άδεια Χρήσης: |
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-SA 4.0) |
Handle | http://hdl.handle.net/11419/8728 |
Βιβλιογραφική Αναφορά: | Ανδρικόπουλος, Ν., & Μπόσκου, Γ. (2022). Κεφάλαιο 34ο: HAZARDS – HACCP – Πεδία Τυποποίησης Τροφίμων [Κεφάλαιο]. Στο Ανδρικόπουλος, Ν. 2022. Τροφογνωσία Ενότητα ΙΙΙ [Προπτυχιακό εγχειρίδιο]. Κάλλιπος, Ανοικτές Ακαδημαϊκές Εκδόσεις. https://hdl.handle.net/11419/8728 |
Γλώσσα: |
Ελληνικά |
Αποτελεί μέρος του: |
Τροφογνωσία Ενότητα ΙΙΙ |
Προέλευση έκδοσης: |
Κάλλιπος, Ανοικτές Ακαδημαϊκές Εκδόσεις |