Title Details: | |
Food service businesses or catering businesses |
|
Authors: |
Laloumis, Dimitrios |
Reviewer: |
Katsoni, Vasiliki |
Description: | |
Table of Contents: |
Επισιτιστικές επιχειρήσεις ή επιχειρήσεις εστίασης
Οι επενδύσεις στις επιχειρήσεις εστίασης Τιμολόγηση των προϊόντων εστίασης Το εστιατόριο Τύποι εστιατορίων Τουριστικά εστιατόρια Χωροταξική οργάνωση κι εξοπλισμός της κουζίνας Αποθηκευτικοί χώροι τροφίμων και ποτών Προσωπικό κουζίνας Υγειονομικός έλεγχος Ασφάλεια Τουριστικά bar Τα κέντρα διασκέδασης |
Linguistic Editors: |
Pantos, Panagiotis |
Type: |
Chapter |
Creation Date: | 2015 |
Item Details: | |
License: |
Attribution – NonCommercial – NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0) |
Handle | http://hdl.handle.net/11419/5293 |
Bibliographic Reference: | Laloumis, D. (2015). Food service businesses or catering businesses [Chapter]. In Laloumis, D. 2015. Tourism Business Management [Undergraduate textbook]. Kallipos, Open Academic Editions. https://hdl.handle.net/11419/5293 |
Language: |
Greek |
Is Part of: |
Tourism Business Management |
Publication Origin: |
Kallipos, Open Academic Editions |