Adobe PDF (3.42 MB)
Title Details:
Fish culture: Feeding and nutrition
Authors: Antonopoulou, Efthymia
Reviewer: Vafeidis, Dimitrios
Subject: NATURAL SCIENCES AND AGRICULTURAL SCIENCES > AGRICULTURAL SCIENCES > FARMS AND FARMING SYSTEMS > AQUACULTURE
MEDICINE AND HEALTH SCIENCES, LIFE SCIENCES, BIOLOGICAL SCIENCES > LIFE SCIENCES > MOLECULAR BIOSCIENCES
MEDICINE AND HEALTH SCIENCES, LIFE SCIENCES, BIOLOGICAL SCIENCES > LIFE SCIENCES > FUCTIONAL AND ORGANISMIC BIOLOGY > ZOOLOGY/ANIMAL BIOLOGY > APPLIED ZOOLOGY
MEDICINE AND HEALTH SCIENCES, LIFE SCIENCES, BIOLOGICAL SCIENCES > LIFE SCIENCES > FUCTIONAL AND ORGANISMIC BIOLOGY > AQUATIC/MARINE BIOLOGY > AQUATIC ORGANISMS
Keywords:
Aquaculture
Fish
Physiology
Biotechnology
Nutrition
Description:
Abstract:
Part Two, Chapter 3
Table of Contents:
Καλλιέργεια ιχθύων: διατροφή και θρέψη
1. Εισαγωγή
2. Τροφοληψία
2.1 Επιλογή τροφής
2.2 Τροφικές συνήθειες ψαριών
2.3 Πρόσληψη τροφής
3. Πεπτικό σύστημα και πέψη της τροφής
3.1 Πεπτικό σύστημα
3.2 Πέψη
3.3 Απορρόφηση θρεπτικών ουσιών
4. Θρεπτικά συστατικά
4.1 Θρεπτικές ανάγκες
4.2 Κατηγορίες θρεπτικών
4.2.1 Πρωτεΐνες
4.2.2 Λιπίδια
4.2.3 Υδατάνθρακες
4.2.4 Βιταμίνες
4.2.5 Ιχνοστοιχεία
5. Βιοενεργητική
6. Εκτροφή και σίτιση – ιχθυοτροφές
6.1 Συστατικά ιχθυοτροφών
6.1.1 Πρωτεΐνες ιχθυοτροφών
6.1.1.1 Πρωτεΐνες ιχθυοτροφών ζωικής προέλευσης
6.1.1.2 Πρωτεΐνες φυτικής προέλευσης
6.1.2 Λίπη ιχθυοτροφών
6.1.3 Υδατάνθρακες ιχθυοτροφών
6.1.4 Μείγματα βιταμινών
6.1.5 Μείγματα ιχνοστοιχείων
6.1.6 Διατροφικά πρόσθετα –συμπληρώματα
6.2 Κατάρτιση σιτηρεσίων
6.3 Αξιολόγηση θρεπτικής αξίας σιτηρεσίων
6.4 Διατροφή και ποιότητα ψαριών
Επιλεγμένη βλιογραφία
Linguistic Editors: Ochsenkuehn, Eleni Elissavet
Graphic Editors: Koukoura, Alexandra
Type: Chapter
Creation Date: 2015
Item Details:
License: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr
Handle http://hdl.handle.net/11419/5086
Bibliographic Reference: Antonopoulou, E. (2015). Fish culture: Feeding and nutrition [Chapter]. In Voultsiadou, E., Ampatzopoulos, T., Antonopoulou, E., Gkanias, K., Gkelis, S., Staikou, A., & Triantafyllidis, A. 2015. AQUACULTURE [Undergraduate textbook]. Kallipos, Open Academic Editions. https://hdl.handle.net/11419/5086
Language: Greek
Is Part of: AQUACULTURE
Number of pages 30
Publication Origin: Kallipos, Open Academic Editions