Adobe PDF (409.4 kB)
Title Details:
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Authors: Andrikopoulos, Nikolaos
Reviewer: Polysiou, Moschos
Subject: MEDICINE AND HEALTH SCIENCES, LIFE SCIENCES, BIOLOGICAL SCIENCES > HEALTH SCIENCES > NUTRITIONAL SCIENCES > DIETETICS
NATURAL SCIENCES AND AGRICULTURAL SCIENCES > CHEMISTRY > BIOCHEMISTRY > PROTEINS
NATURAL SCIENCES AND AGRICULTURAL SCIENCES > CHEMISTRY > BIOCHEMISTRY > ENZYMOLOGY
MEDICINE AND HEALTH SCIENCES, LIFE SCIENCES, BIOLOGICAL SCIENCES > HEALTH SCIENCES > NUTRITIONAL SCIENCES
MEDICINE AND HEALTH SCIENCES, LIFE SCIENCES, BIOLOGICAL SCIENCES > HEALTH SCIENCES > NUTRITIONAL SCIENCES > DIETETICS
MEDICINE AND HEALTH SCIENCES, LIFE SCIENCES, BIOLOGICAL SCIENCES > HEALTH SCIENCES > NUTRITIONAL SCIENCES > DIETETICS > VITAMINS
Keywords:
Food Chemistry
Food Technology
Plant Foods
Animal Foods
Food Ingedients
Food Management
Food Additives
Special Meals
Food Cooking
Nutritional Items
Description:
Abstract:
Το Κεφάλαιο 20ο, «Μικροβιολογία και Βιοχημεία του Γάλατος και των Γαλακτοκομικών» περιλαμβάνει την αναφορά στις κυριότερες κατηγορίες μικροβίων του γάλατος, καθώς και στη βιοχημεία μεταβολισμού των κύριων θρεπτικών υλών του γάλατος προς παρασκευή των γαλακτοκομικών.
Type: Chapter
Creation Date: 2015
Item Details:
License: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr
Handle http://hdl.handle.net/11419/4712
Bibliographic Reference: Andrikopoulos, N. (2015). ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ [Chapter]. In Andrikopoulos, N. 2015. Τροφογνωσία [Undergraduate textbook]. Kallipos, Open Academic Editions. https://hdl.handle.net/11419/4712
Language: Greek
Is Part of: Τροφογνωσία
Publication Origin: Kallipos, Open Academic Editions