Adobe PDF (413.73 kB)
Title Details:
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ - ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΙΠΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΩΝ
Authors: Andrikopoulos, Nikolaos
Reviewer: Polysiou, Moschos
Subject: MEDICINE AND HEALTH SCIENCES, LIFE SCIENCES, BIOLOGICAL SCIENCES > HEALTH SCIENCES > NUTRITIONAL SCIENCES > DIETETICS
NATURAL SCIENCES AND AGRICULTURAL SCIENCES > CHEMISTRY > BIOCHEMISTRY > PROTEINS
NATURAL SCIENCES AND AGRICULTURAL SCIENCES > CHEMISTRY > BIOCHEMISTRY > ENZYMOLOGY
MEDICINE AND HEALTH SCIENCES, LIFE SCIENCES, BIOLOGICAL SCIENCES > HEALTH SCIENCES > NUTRITIONAL SCIENCES
MEDICINE AND HEALTH SCIENCES, LIFE SCIENCES, BIOLOGICAL SCIENCES > HEALTH SCIENCES > NUTRITIONAL SCIENCES > DIETETICS
MEDICINE AND HEALTH SCIENCES, LIFE SCIENCES, BIOLOGICAL SCIENCES > HEALTH SCIENCES > NUTRITIONAL SCIENCES > DIETETICS > VITAMINS
Keywords:
Food Chemistry
Food Technology
Plant Foods
Animal Foods
Food Ingedients
Food Management
Food Additives
Special Meals
Food Cooking
Nutritional Items
Description:
Abstract:
Στο «Κεφάλαιο 11ο: Διακρίσεις και Σύσταση των Λιπών και Ελαίων» αναφέρονται οι κατηγορίες και τα διάφορα είδη των λιπών και ελαίων. Επίσης περιγράφεται με σχετική έκταση η σύσταση των διαφόρων ειδών των λιπών και ελαίων κυρίως σε λιπαρά οξέα και σε τριγλυκερίδια και μάλιστα στα επιμέρους είδη αυτών. Τέλος δίνεται η προέλευση και η σύσταση των διαφόρων λιπαρών υλών και ως προς τις λοιπές κατηγορίες χημικών ενώσεων που συνήθως απαντώνται σε αυτά.
Type: Chapter
Creation Date: 2015
Item Details:
License: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr
Handle http://hdl.handle.net/11419/4706
Bibliographic Reference: Andrikopoulos, N. (2015). ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ - ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΙΠΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΩΝ [Chapter]. In Andrikopoulos, N. 2015. Τροφογνωσία [Undergraduate textbook]. Kallipos, Open Academic Editions. https://hdl.handle.net/11419/4706
Language: Greek
Is Part of: Τροφογνωσία
Publication Origin: Kallipos, Open Academic Editions