Adobe PDF (991.19 kB)
Title Details:
ΛΟΙΠΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ
Authors: Andrikopoulos, Nikolaos
Reviewer: Polysiou, Moschos
Subject: MEDICINE AND HEALTH SCIENCES, LIFE SCIENCES, BIOLOGICAL SCIENCES > HEALTH SCIENCES > NUTRITIONAL SCIENCES > DIETETICS
NATURAL SCIENCES AND AGRICULTURAL SCIENCES > CHEMISTRY > BIOCHEMISTRY > PROTEINS
NATURAL SCIENCES AND AGRICULTURAL SCIENCES > CHEMISTRY > BIOCHEMISTRY > ENZYMOLOGY
MEDICINE AND HEALTH SCIENCES, LIFE SCIENCES, BIOLOGICAL SCIENCES > HEALTH SCIENCES > NUTRITIONAL SCIENCES
MEDICINE AND HEALTH SCIENCES, LIFE SCIENCES, BIOLOGICAL SCIENCES > HEALTH SCIENCES > NUTRITIONAL SCIENCES > DIETETICS
MEDICINE AND HEALTH SCIENCES, LIFE SCIENCES, BIOLOGICAL SCIENCES > HEALTH SCIENCES > NUTRITIONAL SCIENCES > DIETETICS > VITAMINS
Keywords:
Food Chemistry
Food Technology
Plant Foods
Animal Foods
Food Ingedients
Food Management
Food Additives
Special Meals
Food Cooking
Nutritional Items
Description:
Abstract:
Το «Κεφάλαιο 10ο: Λοιπές Οργανικές Ενώσεις των Τροφίμων» περιγράφει με συντομία τις δομές, την προέλευση και τις ιδιότητες μερικών οργανικών ενώσεων που απαντώνται στα τρόφιμα, πέραν όσων αναφέρονται στα υπόλοιπα Κεφάλαια του βιβλίου και οι οποίες δεν μπορούν να κατηγοριοποιηθούν σε αυτά, όπως π.χ. οι πολυόλες, τα οξυοξέα και τα δικαρβοζυλικά οξέα κλπ.
Type: Chapter
Creation Date: 2015
Item Details:
License: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr
Handle http://hdl.handle.net/11419/4705
Bibliographic Reference: Andrikopoulos, N. (2015). ΛΟΙΠΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ [Chapter]. In Andrikopoulos, N. 2015. Τροφογνωσία [Undergraduate textbook]. Kallipos, Open Academic Editions. https://hdl.handle.net/11419/4705
Language: Greek
Is Part of: Τροφογνωσία
Publication Origin: Kallipos, Open Academic Editions