Adobe PDF (251.64 kB)
Title Details:
ΑΝΟΡΓΑΝΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Authors: Andrikopoulos, Nikolaos
Reviewer: Polysiou, Moschos
Subject: MEDICINE AND HEALTH SCIENCES, LIFE SCIENCES, BIOLOGICAL SCIENCES > HEALTH SCIENCES > NUTRITIONAL SCIENCES > DIETETICS
NATURAL SCIENCES AND AGRICULTURAL SCIENCES > CHEMISTRY > BIOCHEMISTRY > PROTEINS
NATURAL SCIENCES AND AGRICULTURAL SCIENCES > CHEMISTRY > BIOCHEMISTRY > ENZYMOLOGY
MEDICINE AND HEALTH SCIENCES, LIFE SCIENCES, BIOLOGICAL SCIENCES > HEALTH SCIENCES > NUTRITIONAL SCIENCES
MEDICINE AND HEALTH SCIENCES, LIFE SCIENCES, BIOLOGICAL SCIENCES > HEALTH SCIENCES > NUTRITIONAL SCIENCES > DIETETICS
MEDICINE AND HEALTH SCIENCES, LIFE SCIENCES, BIOLOGICAL SCIENCES > HEALTH SCIENCES > NUTRITIONAL SCIENCES > DIETETICS > VITAMINS
Keywords:
Food Chemistry
Food Technology
Plant Foods
Animal Foods
Food Ingedients
Food Management
Food Additives
Special Meals
Food Cooking
Nutritional Items
Description:
Abstract:
Το «Κεφάλαιο 6ο: Ανόργανα Στοιχεία των Τροφίμων» περιέχει την περιγραφή των κυριοτέρων ανοργάνων στοιχείων που απαντούνται στα τρόφιμα καθώς και τις μορφές με τις οποίες εμφανίζονται και τον τρόπο που απορροφούνται. Επίσης γίνεται αναφορά και στις φυσιολογικές λειτουργίες τους.
Type: Chapter
Creation Date: 2015
Item Details:
License: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr
Handle http://hdl.handle.net/11419/4702
Bibliographic Reference: Andrikopoulos, N. (2015). ΑΝΟΡΓΑΝΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ [Chapter]. In Andrikopoulos, N. 2015. Τροφογνωσία [Undergraduate textbook]. Kallipos, Open Academic Editions. https://hdl.handle.net/11419/4702
Language: Greek
Is Part of: Τροφογνωσία
Publication Origin: Kallipos, Open Academic Editions